Obavještavaju se korisnici da će zbog prekida u napajanju električnom energijom pumpne stanice „Podgor“, koji traje od 03:00h, a koji je izazvan kvarom na elektro prenosnom sistemu, trafostanica Virpazar, koji je u nadležnosti Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), biti obustavljeno snabdijevanje vodom od 12:00h do 18:00h. Kvar na elektro prenosnom sistemu, trafostanica Virpazar, još nije saniran.

Prinuđeni smo izvršiti obustavu snabdijevanja vodom jer bez konstatnog napajanja električnom energijom ne može raditi pumpna stanica „Podgor“ (175 metara nadmorske visine), a bez pumpanja vode nema dotoka vode u gradske rezervoare („Zagrablje“ 8.000m³ i „Sandin vrh“ 4.000m³), u kojima se nivo vode smanjuje.

Izvinjavamo se korisnicima i molimo za razumijevanje, pogotovo u ovakvoj situaciji, kada obustava snabdijevanja vodom nije uzrokovana od strane DOO „Vodovod i kanalizacija-Cetinje“, već objektivnom okolnošću na koju ne može uticati DOO „Vodovod i kanalizacija-Cetinje“ – Kvar na elektro prenosnom sistemu, trafostanica Virpazar, koji je u nadležnosti Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) .