Obavještavaju se korisnici usluga DOO „Vodovod i kanalizacija Cetinje“ i građani gradskog područja Prijestonice Cetinje, da je DOO „Vodovod i kanalizacija Cetinje“ uz koordinaciju Komunalne policije, u nedjelju 23.05.2021. godine, izvršila dezinfekciju gradskih ulica i  trgova, gradskih saobraćajnica, šetališta i parking prostora. Dezinfekcija gradskih ulica, naselja i trgova se izvršila sa pojačanom koncentracijom hlora.

Kao i u svim dosadašnjim akcijama dezinfekcije, potrebne količine vode su punjenje sa hidranta na parkingu kod Njegoševog parka, dok su stručne službe DOO „Vodovod i kanalizacija Cetinje“ izvršile dodavanje odgovarajućih količina hlora, u skladu sa instrukcijama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, u cistijerni (8m³) DOO „Vodovod i kanalizacija-Cetinje“. Akcija dezinfekcije je započela u 07:20h a završena je u 10:30h.

Dezinfekcijijom su ovbuhvaćeni: Bulevar Crnogorskih heroja, Negoševa ulica, Dvorski trg, Studentski trg, Puškinova ulica, ulica IV proleterske, ulica Pavla Rovinskog, ulica Peka Pavlovića, ulica Crvenog krsta, Bajova ulica, Mojkovačka ulica, sve ulice u naseljima Gruda i Donje Polje (Vučedolska ulica, Islandska ulica, Petrogradska ulica, Belvederska ulica, ulica Nova 5,6,8), ulica Novice Cerovića, ulica Vuka Mićunovića, ulica Vojvode Batrića.