Obavještavaju se korisnici da će u utorak 08.06.2021. godine, u periodu od 08h do 20h, biti obustavljeno vodosnabdijevanje dijelu grada koji obuhvata ulicu 4 Jula, naselje Katango i dio naselja Bore Stankovića.

Osim navedenih korisnika, od 14:00h, biće obustavljeno snabdijevanje vodom korisnika u ulici Sava Burića, ulici Bore Stankovića, ulici X Crnogorske, dio naselja Luke Ivaniševića. Razlog obustave predstavlja nefunkcionisanje nekog od sekcionih ventila u potpunosti, što rezultira u nemogućnosti pražnjenja cjevovoda. Da bi se moglo izvršiti priključenja na odgovarajući način neophodno je da se isprazni cjevovod.

Razlog obustave snabdijevanja vodom u navedenom periodu je izvođenje radova na povezivanju postojećih kućnih priključaka i cjevovoda iz bočnih ulica i naselja na novoizgrađeni distributivni cjevovod u Mojkovačkoj ulici, u sklopu realizacije projekta “Nabavka i ugradnja cjevovoda u ulicama Mojkovačka i Bajička – Cetinje”. Navedeni period obustave u isporuci vode je neophodan, kako zbog kompleksnosti radova, tako i zbog vremena pražnjenja cjevovoda. Radove izvodi firma Jedinstvo iz Užica. U slučaju nestabilnih vremenskih prilika, radovi će biti odloženi.

Izvinjavamo se korisnicima i molimo za razumijevanje.