Obavještavaju se korisnici da će u četvrtak 17.06.2021. godine, u periodu od 08h do 20h biti obustavljeno vodosnabdijevanje korisnicima u dijelu grada koji obuhvata sledeće:

  • ulica Ivanovića ( Predgrađe),
  • ulica Pera Počeka,
  • ulica Jabučka,
  • dio Mojkovačke ulice.

Na slici su prikazane crvenom bojom navedene ulice i naselja kod kojih će biti obustavljeno snabdijevanje vodom.

S obzirom da je bilo nedoumice kod korisnika u vezi obustave snabdijevanja vodom za dio Donjeg kraja koji je jasno prikazan na slici a nije naveden u tekstu, potvrđujemo obustavu i izvinjavamo se korisnicima.

Zbog nepredviđenih okolsnosti (nefunkcionalnosti 2 sektorska ventila) bez vode će u periodu od 12:30h do 20h biti naselje 4 Jul, Gipos i dio Bajove ulice (od ulice Pavla Rovinskog do Puškinove ulice).

Razlog obustave snabdijevanja vodom u navedenom periodu je izvođenje radova na povezivanju postojećih kućnih priključaka i cjevovoda iz bočnih ulica i naselja na novoizgrađeni distributivni cjevovod u Mojkovačkoj ulici, u sklopu realizacije projekta “Nabavka i ugradnja cjevovoda u ulicama Mojkovačka i Bajička – Cetinje”.

Navedeni period obustave u isporuci vode je neophodan, kako zbog kompleksnosti radova, tako i zbog vremena pražnjenja cjevovoda. Pražnjenje cjevovoda će se vršiti u blizini raskrsnice ulice 4 Jula i Mojkovačke ulice.

Radove izvodi firma Jedinstvo iz Užica i zaposleni DOO „Vodovod i kanalizacija-Cetinje“. U slučaju nestabilnih vremenskih prilika, radovi će biti odloženi.

Izvinjavamo se korisnicima i molimo za razumijevanje.