Obavještavaju se korisnici u naselju 4 Jul, naselju Gipos, dijelu Bajove ulice od ulice 4 Jula do Puškinove ulice, dijelu ulice 4 Jula (od Bajove ulice do Mojkovačke ulice) da će u utorak, 22.06.2021. godine, biti obustavljeno snabdijevanje vodom u periodu od 08:00h do 15:00h. Razlog obustave snabdijevanja vodom predstavlja prespajanje korisnika u naselju Gipos na novoizgrađeni distributivni cjevovod u Mojkovačkoj ulici. Iako je procjena bila da će prespajanje korisnika moći da se izvrši bez obustave snabdijevanja vodom korisnika, zbog bojazni od nefunkcionisanja dva sektorska ventila na bočnim cjevovodima prema Mojkovačkoj ulici, prinuđeni smo izvršiti obustavu snabdijevanja vodom navedenim naseljima i ulicama. U cilju što bržeg izvođenja radova potrebno je što brže isprazniti cjevovod, tako da će se izvršiti pražnjenje cjevovoda na hidrantu u blizini raskrsnice ulice 4 Jula i Mojkovačke ulice.

S obzirom da pražnjenje cjevovoda na hidrantu izaziva izlazak veće količine vode kroz sami hidrant, unaprijed skrećemo pažnju korisnicima da se radi o neophodnoj aktivnosti da bi radovi bili što prije završeni.

Sjutrašnje prespajanje korisnika na novoizgrađeni cjevovod u Mojkovačkoj ulici predstavlja posljednje prespajanje korisnika na novoizgrađeni cjevovod u Mojkovačkoj ulici. Istovremeno, sjutrašnje prespajanje korisnika predstavlja posljednju obustavu snabdijevanja vodom šireg područja korisnika oko Mojkovačke ulice. Izvinjavamo se korisnicima i molimo za razumijevanje.