Plati, da se isplati. – Vodovod i kanalizacija – Cetinje pokrenulo kampanju ISPLATI SE!

Usljed novog obračuna cijena predloženog od strane Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN)  i odobrenog od strane Skupštine Prijestonice, Upravni odbor DOO “Vodovod i kanalizacija – Cetinje”, u skladu sa Preporukom Skupštine Prijestonice Cetinje, donio je Odluku o odobravanju popusta od 40% fizičkim i pravnim licima na teritoriji Prijestonice, koji na dan obračuna, tj posljednji dan u mjesecu, nemaju prethodni dug na tekućem računu, tj. kojima je prethodni dug 0,00 eura.

Na taj način nagrađujemo korisnike koji redovno izmiruju svoje obaveze po računu za javno vodosnabdijevanje i prihvatanje i odvođenje komunalnih otpadnih voda i tako doprinose održivom sistemu snabdijevanja vodom.

Ova odluka ima za cilj doprinos očuvanju standarda potrošača u skladu s novim cijenama koje su stupile na snagu 01.01.2024. i o čemu su građani obaviješteni putem našeg korisničkog servisa.

Takođe, podsjećamo potrošače na mogućnost postizanja sporazuma o reprogramu duga kojim se omogućava isplata zaostalih dugovanja u jednakim mjesečnim ratama. Potpisivanjem sporazuma naši korisnici izbjegavaju obračunavanje kamate koja se u slučaju nepotpisivanja ovakve vrste sporazuma obračunava na prethodni dug.

Pozivamo potrošače i korisnike usluga DOO „Vodovod i kanalizacija – Cetinje“ da izmire svoje obaveze do 31. januara kako bi ostvarili pravo na 40% popusta već na januarski račun.

Sve informacije o ovoj akciji biće redovno objavljivane na našim zvaničnim kanalima informisanja, i to na društvenim mrežama – Facebooku (Vodovod i kanalizacija Cetinje) i Instagramu (@vodovod_cetinje) i na našem sajtu www.vikct.me .